15 990 000 Ft
280,5 E Ft/m2
16 M Ft
280,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Cserépfalu, 2 szobás

57  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó felújított lakás Cserépfalu szívében!

Cserépfalu csendes, zöldövezeti részén eladásra kínálunk egy teljesen felújított, 57 négyzetméteres, második emeleti, kétszobás lakást. Az ingatlanban minőségi alapanyagok kerültek felhasználásra, így a lakás kiváló állapotban van, és azonnal költözhető.

A lakás elosztása ideális: két tágas szoba, egy világos konyha étkezővel, egy modern fürdőszoba és egy külön mosdó. A felújítás során a teljes gépészet megújult, így minden új és korszerű berendezés található az ingatlanban. Az összes nyílászárót kicserélték, melyek nemcsak esztétikusak, de kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal is rendelkeznek.

A lakás elektromos fűtéssel van ellátva, ami nemcsak környezetbarát megoldás, de a rezsiköltségeket is alacsonyan tartja. Az ingatlan fekvésének és a korszerű nyílászáróknak köszönhetően a lakás világos és napfényes.

Amennyiben egy azonnal költözhető, magas színvonalon felújított, alacsony rezsiköltségű lakást keres Cserépfaluban, ne keressen tovább! Hívjon minket bizalommal, és tekintse meg személyesen ezt a remek lehetőséget!

hirdetés
© 2018