24 990 000 Ft
357 E Ft/m2
25 M Ft
357 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XXIII. kerület cím nincs megadva

70  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Otthonvadászok!

Soroksár szívében, kiváló elhelyezkedésű, 70 négyzetméteres, tégla építésű lakás várja új tulajdonosát! A lakás a városközpontban található, mindössze pár percre a busz- és HÉV-megállóktól, így a közlekedés kiváló.

A lakás kialakítása ideális: tágas nappali, 2 kisebb szoba és egy nagyobb szoba, konyha, fürdő és gardrób áll rendelkezésre, illetve tároló helyiségek. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólap borítású, így a lakás kellemes és könnyen tisztítható. A fűtést gáz-konvektorral oldották meg.

A lakáshoz saját, önálló kert is tartozik, ahol kikapcsolódhat és élvezheti a szabad levegőt. A környék csendes, a szomszédok kedvesek, így itt igazi otthonra lelhet. A parkolás ingyenesen megoldható a közterületen.

Az ingatlan némi ráfordítással igazi álomotthonná alakítható. Legyen az Öné ez a hangulatos lakás Soroksár szívében! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

További információért és megtekintési lehetőségért hívjon bármikor a hét bármely napján!

Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018