54 900 000 Ft
980,4 E Ft/m2
54,9 M Ft
980,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 1+2 szobás lakás eladó, Csepel-Kertvárosban

56  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy felújított, 56 nm-es, 1+2 szobás, erkélyes panellakás Budapest XXI. kerületében, a Duna-part közelében!

Ez a 4. emeleti ingatlan azonnal költözhető, modern, és minden igényt kielégít. A konyha teljesen gépesített és modern berendezésekkel felszerelt, így a főzés is élmény lesz. A fürdőszoba is stílusos és kényelmes, káddal felszerelt, hogy egy hosszú nap után tökéletesen ellazulhasson.
A lakás légkondicionált, redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátott, ami egész évben komfortos lakókörnyezetet biztosít.

A fűtést távfűtés biztosítja, havi díja 12.000 Ft, míg a közös költség mindössze 9.000 Ft.

Ez az ingatlan kiváló választás fiataloknak, akik egy modern és praktikus otthonra vágynak, de családosok számára is ideális, hiszen a környék rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra: a Duna-parti strand, játszóterek, sétányok, bicikli utak, valamint éttermek, kávézók és cukrászdák mind elérhető közelségben találhatók.

A lakás elhelyezkedése is remek: a 151-es busz megállója pár perc sétára van, így könnyedén elérhető a város többi része.

Ha egy kényelmes, modern otthont keres egy nyugodt, mégis jól ellátott környéken, ez a lakás tökéletes választás lehet Önnek!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Hívjon, és szívesen megmutatom!

Referencia szám:M286681

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018