23 300 000 Ft
728,1 E Ft/m2
23,3 M Ft
728,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Pesterzsébet, Budapest, 1 szobás

32  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

***CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN***

Eladó a XX. Kerületben földszinti, egy szobás részben felújított lakás. A belmagasság 3,6m így igény szerint akár galériázható is. Az ingatlanban jelenleg bérlő lakik, így ha befektetés céljából vásárolná meg az ingatlant, a bérlő szívesen maradna.
Amennyiben saját célra, az se jelent gondot rövid határidővel szinte azonnal birtokba vehető, ez a 1/1-es tulajdonú egy szobás kis lakás, ami összesen 32nm2-es, saját használatú kb. 7nm-es terasszal.
A szobában parketta, a többi helyiségben járólap van. A nyílászárók, beleértve a bejárati ajtók is ki lettek cserélve, úgy mint a tetőszerkezet is, így erre nincs gondja a jövőbeli tulajdonosnak.
A lakóközösség csendes, mindenki tisztán tartja a saját házrésze előtti részt, illetve a közös képviselő is az udvarban lakik, aki minden egyéb feladatot ellát.
A közös költség mindössze 7000ft, ezen felül minden közmű egyéni mérős.


--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018