38 900 000 Ft
734 E Ft/m2
38,9 M Ft
734 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Havannatelepen, 53 négyzetméteres

53  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Képzelje el, hogy minden reggel a város felett ébred, és a napfelkelte fényei köszöntik. Ez a 11. emeleti lakás nem csupán egy otthon, hanem egy lehetőség, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki álmai lakását. A panelház nyújtotta praktikum: 2 szobás, étkezős, erkélyes lakás a Havanna lakótelep szívében egyedi fűtésméréssel, napfényes különleges panorámával rendelkezik.
Lakás jellemzői: Méret és elrendezés: 53 nm, 2 külön bejáratú szoba, étkező, erkély, egyedi fűtésmérés. Biztonság: Több ponton záródó biztonsági ajtó, biztonsági háló az erkélyen. Felújítások: laminált parketta, fiatalos kerámia burkolatok, műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval, méretre készült konyhabútor gépészettel. Épület jellemzői: 1980-as évek elején épült, panel szerkezetű, 11 emeletes, kertváros szélén található. Felújított hívó lift és kamera rendszer a lépcsőházban. Emeletenként 4 lakás található. Közös költség: tartalmazza a közös helyiségek költségeit, szemétszállítást és a felújítási alapot. Minden más fogyasztás egyedileg mérhető és fizetendő. Lokáció: Pár perces sétára iskola, óvoda, orvosi rendelő és CBA található. Kiváló közlekedési lehetőségek a belváros és az M5 autópálya felé.
M287526
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018