129 900 000 Ft
764,1 E Ft/m2
129,9 M Ft
764,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Rákoscsabán, 5 szobás

170  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kertvárosi ingatlan bomba áron!

Nagy családosok, home office-ban dolgozók és belvárosból kiköltözők figyelem! A jelenlegi piacon Budapest kertvárosi részein rendkívül ritka az olyan ingatlan, amely közel 600 ezer forintos négyzetméter áron érhető el, így ez az ajánlat különösen vonzó lehetőség. Eladásra kínáljuk ezt a 210 négyzetméteres, 5 szobás, 3 fürdőszobás lakást garázzsal, és autóbeállóval, amely Budapest 17. kerületének, Rákoscsabán, kertvárosias részen található egy kétlakásos épületben.
Az ingatlan három szinten helyezkedik el - földszint, első emelet és alagsor. Mindegyik szinten külön fürdőszoba és WC található, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi életet. A lakás alagsora is a teljes értékű nyílászáróknak köszönhetően szép világos. Közvetlen kijárással rendelkezik a hátsó udvarra. Ideális hely lehet gyerekeknek vagy egy dolgozó rész kialakítására.
A tágas lakótérben öt szoba biztosít kényelmes életteret, amely használható hálószobáknak, gyerekszobáknak és dolgozószobának is. A földszinten nagy terasz, az emeleten erkély tartozik az ingatlanhoz, illetve egy több, mint 500 négyzetméteres kert.
A házat 1992-ben építették 38-as tégla falazattal, az akkor elérhető hőszigetelt vakolattal látták el, 4-6 cm-es födém és aljzat szigeteléssel rendelkezik. Az ingatlan kétrétegű egyedi fa külső nyílászárókkal és Bramac cserép fedéssel épült. Az akkori legjobb minőségű anyagokat használták fel. Fűtése Vaillant gáz-cirkó kazánnal, földszinten padló, az emeleten lapradiátoros hőleadással, valamint alternatív fűtési lehetőségként a nappaliban egy öntöttvas kandalló található. A nagy, tágas szobák és a praktikusan kialakított elrendezés olyan kényelmet nyújt, amelyet manapság már ritkán találni. Parkolási lehetőség is biztosított. A garázsban, illetve a garázs előtti részen 2-3 autó biztonságosan meg tud állni.
A környéknek csendes, nyugodt hangulata van, de mégis elérhető távolságban a nagyváros nyüzsgésétől. Buszmegálló, üzletek a közelben.
M283266
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018