65 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
65 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Akadémiaújtelep, 2+1 szobás

56  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok Budapest XVII. kerületének közkedvelt részén az Akadémiaújtelepen egy 2+1 fél szobás, részben felújított magasföldszinti amerikai konyhás-nappalis, 56.39m2 + 10.01m2 kertrészű lakást, amely teljesen teher- és permentes, rövid időn belül költözhető.

A lakás egy 3 emeletes társasház földszintjén található, mely egy szépen karbantartott belső udvarról nyílik. Nagyon csendes és nyugodt részen helyezkedik el, az átmenő forgalom igen csekély. Kertes házi életérzést nyújt, kifejezetten világos, Észak-keleti tájolású, a nappali a saját virágos és színes kertrészre néz, melyet a leendő tulajdonosa kedve szerint szépítheti, és rendezheti majd be. A lakásba belépve a folyosó fogad minket, ahonnan külön nyílik mind a mosdó, fürdő, nappali és a kis szoba is, így az elrendezése praktikus.

Zárt lépcsőház, amely biztonsági kamerákkal felszerelt. A lakóközösség rendezett, barátságos. A fűtést távfűtés biztosítja, amely kedvező havi rezsiköltségekkel bír. Minden nyílászáró dupla falú üveges, továbbá redőnnyel felszerelt.

A közös költség 20.800 forint, ami tartalmazza a szemétszállítást, a felújítási alapot, illetve a kis hőközpont javítását is.

A környéken kényelmes távolságban minden nagyobb bevásárlóközpont megtalálható: Tesco, Lidl, Spar, Mömax, illetve további kisboltok is, így a nagy bevásárlás sem okozhat gondot. A parkolás az utcán ingyenes, mindig van szabad parkolóhely a lakás közvetlen közelében. Néhány perc séta alatt elérhető számos tömegközlekedési lehetőség is. (161,162, 169E, 195, 198, 202E, 68, 97E, 67 busz)
Ideális választás lehet fiatal pároknak, idősebbeknek vagy egyedülállóknak, azoknak, akiknek fontos a csend és a nyugodt pihenés. A sportolás és kikapcsolódás kedvelőinek a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont nyújt számos lehetőséget
M282481
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018