79 500 000 Ft
1 M Ft/m2
79,5 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, 3 szobás, 79 négyzetméteres

79  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÓMÁTYÁSFÖLD SZÍVÉBEN - VILLA LAKÁS - KERT - GARÁZS


Szeretne egy múltat idéző, kellemes otthont ÓMÁTYÁSFÖLD SZÍVÉBEN?

XVI.kerületben , ÓMÁTYÁSFÖLD patinás utcájában, századfordulón épült villában eladóvá vált egy 3 szobás barátságos lakás. Az ingatlan zárt, belső lépcsőházból közelíthető meg.

A 7 lakásos társasház földszinti lakása kertkapcsolatos. A gondos tulajdonosnak köszönhetően kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú. Nyílászárói fából készültek, fűtésről és a melegvízről gázcirkó gondoskodik.

Tágas nappali, világos, étkezős konyha, 2 hálószoba, felújított fürdőszoba, külön helységben található Wc- re tagolódik.

Tartozik hozzá egy külső tároló és egy kényelmes garázs, + 1 gékocsival lehetőség van a telken belül parkolni. Saját villanyóra terhére alkalmas elektromos autó töltésére is. A garázs ára 6 millió Ft, amit a tulajdonos a lakással együtt kíván értékesíteni.

A 2000 nm-es ősfás, parkosított kert szépen gondozott. A lakáshoz egy kb 200 nm-es kizárólagos használatú kert rész tartozik.

Az épület műszaki állapota korához képest remek. Pár évvel ezelőtt új tetőt kapott és a műszaki karbantartás is folyamatos.



A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló és a HÉV is a közelben.

A sportolási lehetőségek száma végtelen. A közelben uszoda, teniszpálya,futópálya, lovarda, jégpálya, a Szilas patak mentén bicikliút is található, amin egészen a Naplás tóig gurulhatunk. Karnyújtásnyira a Rákos patak természetvédelmi területe csodás vadvilággal.

A számos óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség közelsége segít megkönnyíteni a mindennapok teendőit, hogy Ön a lehető legtöbb időt tölthesse kényelmes, nyugodt otthonában.

Kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018