42 000 000 Ft
875 E Ft/m2
42 M Ft
875 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Sashalom, Budapest, 1+1 szobás

48  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

-- Eladó lakás Budapest 16. kerületében - ideális otthonra vágyóknak!--

Budapest egyik csendes és zöldövezeti részén, Nagyicce városrészén, a Lándzsa lakótelepen eladó egy 48 m2-es, másfél szobás, amerikai konyhás lakás. A tégla építésű ház 3. emeletén található ingatlan ideális választás fiatal pároknak vagy egyedülállóknak, akik csendes, de jól megközelíthető otthont keresnek.

Az átlagos állapotú lakás igény szerint felújítandó, így lehetősége nyílik arra, hogy teljesen a saját ízlésére formálja. A lakás modern, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, minden ablakon szúnyoghálóval felszerelve. A kellemes klímáról légkondicionáló gondoskodik, míg a fűtést gázkonvektor biztosítja. A meleg víz ellátás gazdaságos villanybojlerrel megoldott, vezérelt árammal.

Az ingatlan 4 m2-es erkéllyel rendelkezik, ahol élvezheted a napsütést, és tartozik hozzá egy 4 m2-es pincetároló is. A kis lakóközösség nyugodt életteret biztosít, mindössze 8 lakással a házban.

Közlekedése kiváló: a H8-as és H9-es HÉV nagyiccei megállója, valamint a 44-es, 45-ös, 176E és 276E buszok mindössze pár perces sétára találhatóak.
Referencia szám: M287225
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018