42 000 000 Ft
875 E Ft/m2
42 M Ft
875 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Sashalmon, 1+1 szobás

48  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

-- Eladó lakás Budapest 16. kerületében - Ideális otthonra vágyóknak!--

Budapest egyik csendes és zöldövezeti részén, Nagyicce városrészén, a Lándzsa Lakótelepen eladó egy 48 m?-es, másfél szobás, amerikai konyhás lakás. A tégla építésű ház 2. emeletén található ingatlan ideális választás fiatal pároknak vagy egyedülállóknak, akik csendes, de jól megközelíthető otthont keresnek.

Az átlagos állapotú lakás igény szerint felújítandó, így lehetőséged nyílik arra, hogy teljesen a saját ízlésedre formáld. A lakás modern, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, minden ablakon szúnyoghálóval felszerelve. A kellemes klímáról légkondicionáló gondoskodik, míg a fűtést gázkonvektor biztosítja. A melegvíz ellátás gazdaságos villanybojlerrel megoldott, vezérelt árammal.

Az ingatlan 4 m?-es erkéllyel rendelkezik, ahol élvezheted a napsütést, és tartozik hozzá egy 4 m?-es pincetároló is. A kis lakóközösség nyugodt életteret biztosít, mindössze 8 lakással a házban.

Közlekedése kiváló: a H8-as és H9-es HÉV Nagyiccei megállója, valamint a 44-es, 45-ös, 176E és 276E buszok mindössze pár perces sétára találhatóak.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy Budapest egyik legélhetőbb kerületében találj új otthonra!
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M287225

hirdetés
© 2018