125 000 000 Ft
912,4 E Ft/m2
125 M Ft
912,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XV. kerület Sárfű utca

137  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok a Budapest XV. kerület Rákospalota csendes részén, 150 nm-es, 5 szobás, igényesen felújított, negyedik emeleti, azonnal költözhető belső két szintes PENTHOUSE lakást 200 nm-es tetőterasszal.

A gondos tervezésnek köszönhetően az ingatlan tágas lakóterekkel rendelkezik, melyben műanyag, minőségi, hőszigetelt redőnyös nyílászárókon keresztül természetes fény tölti meg a helyiségeket. Komfortérzetünk fokozására jól megválasztott mennyezeti világítás megoldásokkal találkozhatunk melyek kényelmesebbé, biztonságosabbá, hangulatosabbá teszik a mindennapokat.

A fűtési és használati melegvizet házközponti rendszer látja el. Hűtő-fűtő klímákkal felszerelt szobák, a nappaliban és a konyhában kiegészítő padlófűtés gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről.
A jelentős méretű szobák, a hatalmas tetőterasz mellett még két teljesen új stílusos fürdőszoba és szintén új gyönyörű, funkcionális beépített konyha várja új tulajdonosát.


Csendes, biztonságos környék, ingyenes parkolás. A kerület a főváros északkeleti városkapuja. Az M3-as autópálya bevezető szakasza, az M0-ás észak-északkeleti vonala, a 2-es főút becsatlakozása biztosítja a város gyors és biztonságos megközelíthetőségét. A közelben található még a Nyírpalota úti buszmegálló ahol számos buszjárat áll rendelkezésünkre, melyekkel a belváros 20 perc alatt megközelíthető. Közeli bevásárló helyek kisebb boltok mellett könnyen elérhető a Vásárcsarnok, a Pólus Center, az Ázsia Központ és több egészségügyi Intézmény.


VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES! Hitel és CSOK ügyintézésben is szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére!

További információért hívjon bizalommal a hét minden napján! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018