136 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
136 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 3+2 szobás lakás eladó, Wekerletelepen

107  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Wekerle híres épületében egy különleges loft típusú tetőtéri műterem lakás eladó. Eredeti hangulatát megőrizve modernizált, jó állapotú lakás a ház legfelső, 3. emeletén található, keletre és nyugatra is nagyszerű kilátással. Egybenyitott nappali-étkező-konyha impozáns terét 5 méteres belmagasság és látszó vörösfenyő gerendák díszítik. Az alsó szinten két hálószoba, tágas fürdőszoba, WC és kamra található, míg a felső szintre egyedi gipszbeton lépcső vezet. A lakás 2017-ben jelentős felújításon esett át, beleértve az elektromos hálózatot is. A ház nyugodt, csendes, közös kerttel és karbantartott közösségi terekkel rendelkezik. A környék családias, bölcsődékkel, óvodákkal, iskolákkal, boltokkal és kávézókkal. Tömegközlekedéssel 25 percre a belvárostól, a hármas metró 10 perc sétával elérhető.
A társasház Műemlék védett! Tulajdoni lap szerint 107nm, de több átalakítás után a hasznos alapterület 121nm, Bruttó 160nm a teljes terület, de a 121nm utáni rész nem éri el a 190cm belmagasságot. Ez a tetőtér kialakítás miatt van így.
M281811

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018