59 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
59 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Alsórákoson, Nagy Lajos király útja, 2 szobás

52  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Panorámás lakás Zuglóban

Eladó egy 52 nm-es, játszóterekkel és parkokkal körbe ölelt, biztonságos, ötödik emeleti lakás.
A lakás igazán alacsony rezsivel és kitűnő közlekedéssel bír, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el – akár a nappali, akár a konyha irányából tekintünk ki, mindkét oldalon parkot és játszóteret látunk vagy élvezhetjük a panorámát.

A csúsztatott zsalus épület magasabb, de nem legfelső szintjén találjuk a lakást, melyet két lifttel is megközelíthetünk. Külön, zárt folyosóról nyílik a bejárati ajtó. Az előtérbe érkezve jobbra elsőként egy teljesen felszerelt, ablakos étkező-konyhába láthatunk be. Az első ajtó mögött külön WC-t, a második ajtó mögött kádas fürdőszobát találunk. Bal kéz felől egy jelenleg nyitott gardróbot találunk, innen bejárási lehetőség van a szobába. Az előtérből egyenesen a méretes nappaliba érkezünk, innen nyílik a nappali teljes szélességében húzódó erkély. A nappaliból balra nyíló ajtó egy igazán nagy szobába vezet – melyhez a korábban említett gardrób kapcsolódik.

Igazán élhető terekkel bír ez a lakás, mely ha leendő tulajdonosa igényei szerint alakítja, álomotthonná alakul. Kifejezetten előnyös gyermekes családoknak, de befektetésnek is kiváló, terei és adottságai lehetővé teszik akár komoly újragondolását is a szobák számának, funkciók elhelyezésének.

Rugalmasan megtekinthető, hétvégén is.

hirdetés
© 2018