69 000 000 Ft
1 M Ft/m2
69 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Kerepesi út, 3 szobás

69  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó gyönyörű, teljesen felújított 69 nm-es téglalakást Zuglóban!

Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, minden elnyelő kamrával, 2 hálószobával, illemhellyel illetve különálló fürdőszobával rendelkezik, a 4. emeleten található.

A lakás egy zöld, belső kertre néz, így kellemes kilátást biztosít, ebből adódóan egész nap napfényben fürdik és mindig világos.

Teljeskörű felújításon esett át: tégláig visszabontva és kicserélve az összes cső és vezeték. (víz, gáz, villany, Gigabit ethernet kábel a falban). A melegvizet és a fűtést egy kondenzációs gázkazán biztosítja, a nyári hűvöset pedig két hűtő (és fűtésre is alkalmas) klíma adja. Az ablakok műanyag, két rétegű nyílászárók, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A modern konyha, és a beépített gépek (indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép) a vételár részét képezik, a lakás bútorai pedig megbeszélés alapján elérhetők. A lákáshoz tartozik egy 6 nm-es lenti tároló is.

A lakás elhelyezkedése kiváló: csak pár perc sétára van a 2-es metró, az 1-es villamos, valamint a 75-ös és 77-es trolibusz, illetve több éjszakai járat megállói is, így könnyedén eljuthat bárhova a városban! A közelben minden megtalálható, amire szükség lehet: Spar, Lidl, Tesco, DM, Rossman, Euronics stb (500 méteren belül), gyógyszertárak, orvosi rendelők (felnőtt és gyermek), iskolák, bölcsődék, óvodák (200-300 méteren belül), éttermek.Szabadidődben számtalan lehetőség vár: a Városliget (játszóterek, Kresz pálya), az Árkád és Sugár bevásárlóközpontok, valamint az IKEA is gyorsan elérhetőek. A Puskás Ferenc Stadion (koncertek, nemzetközi futball meccsek, játszótér, sport pályák), a Papp László Sportaréna (pl koncertek, női kézilabda BL döntő stb) és a BOK Csarnok (rendezvények) közelsége pedig még több szórakozási lehetőséget kínál.

A Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél egy új, 29.000 négyzetméteres pláza épül (2026-ra), amely üzleteket, irodákat, hatalmas zöld területeket és hotelt foglal magában, jelentős infrastuktúra fejlesztéssel, így a környéken jelentős ingatlanár emelkedés várható a közel jövőben. A lakás gazdaságos fenntartású, a mérőórák alapján fizetett rezsi éves átlagban nem éri el a 25.000 Ft/hó költséget.

A közös költség 20.000 Ft/hó, amely a felújítási alapot is tartalmazza.

Az autóval rendelkezők számára belső parkoló áll rendelkezésre, távirányítós kapubeállóval.

Teljeskörű hiteltanácsadással állok rendelkezésére.Várom megtisztelő hívását .A lakás rugalmasan mutatható!

hirdetés
© 2018