84 500 000 Ft
880,2 E Ft/m2
84,5 M Ft
880,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Nagyzugló, 3 szobás

96  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a 14. kerületben egy háromszobás, nagy terekkel rendelkező, erkélyes lakás.

A lakás teljes víz-, gáz-, valamint villanyhálózata 2007-ben került felújításra. Ekkor a parketta csiszolása, az ablakok cseréje, valamint a festés és a burkolatok és szaniterek cseréje is megtörtént. A lakás helyiségei tágasak, három hatalmas (18, 21, 23 nm) szobája van, egy konyhája, melyben kialakításra került egy kis kamrapolc is, valamint egy fürdőszoba WC-vel, valamint még egy külön WC. A konyha egyik fala bontható, így akár még lehet növelni a teret. A közlekedő is nagy, a jelenlegi tulajdonos rengeteg beépített szekrényt készíttetett ide, melynek köszönhetően a tárolással nincs gond. A lakás elosztása nagyon jó, minden szoba külön bejáratú. A lakáshoz tartozik egy fedett kocsibeálló a zárt udvarban. A társasháznak van egy tárolója is, valamint egy nagy kertje is, melyek osztatlan közös tulajdonban vannak, az 5 lakás közösen használja. A lakóközösség nyugodt, a ház anyagi helyzete rendezett. Folyamatosan gyűjtenek felújításra, melynek nagy részét fel is használják, legutóbb a külső homlokzat, valamint az épület két oldalán a szigetelés lett megcsinálva, előtte a lépcsőház ablakai lettek cserélve, előtte pedig a tető teljeskörű felújítása történt meg.
Ideális választás nagyobb családoknak, valamint befektetőknek is.
A környéken minden megtalálható, iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, állatorvosi rendelő, szórakozási lehetőségek, az Árkád autóval 5 perc alatt, tömegközlekedéssel 10 perc alatt elérhető.
A közlekedésre sem lehet panasz, a 77-es, 80-as troli, 3, 62-es villamos, 32-es, 130-as busz 5 perc sétával elérhető.CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018