41 900 000 Ft
698,3 E Ft/m2
41,9 M Ft
698,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 2+1 szobás

60  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínáljuk Zugló legkedveltebb részén, Törökőrön, az Amerikai úton (nem főút, mellékút, nem zajos) hangulatos, saját tulajdonú lakásunkat.

A lakás 60 nm-es, 2 és fél szobás, 1. emeleti, belső kertre néz.

Az ingatlan egy 8 lakásos társasház egyik lakása, nyugodt, csendes, kulturált lakóközösséggel. A lakás körbejárható, az összes szoba, helyiség ablakos: a mosdó és wc helyiségek külön helyezkednek el, plusz egy kamara tartozik a lakáshoz (a konyhából nyílik).

Minden tulajdonos saját tárolási lehetőséggel bír a ház 3 pincehelyiségben, parkolni ingyenesen lehet az utcában.

A ház biztos pénzügyi tartalékkal rendelkezik, miután kulturált és megbízható lakóközössége van, így senki nem tartozik a ház felé. A ház külső/belső festése és szigetelése folyamatban.

A lakás közös költsége 11.300 Ft (ebben benne van szemétszállítási díj, a közös képviselő díja és a ház biztosítási díja), a vízdíj fizetése egyéni mérés alapján történik (két havonta), ahogy az egyéb (villany, fűtés) költségek is egyénileg, saját fogyasztás szerint kerülnek befizetésre. Az internet, vezetékes telefon is be van vezetve.

A lakáson folyamatos felújításokat végeztünk, pl.: 2017-ben megtörtént az összes ablak lecserélése (műanyag nyílászárókra), padlócsere (vynyl). A lakás fűtése gázkonvektorról történik, továbbá a nagy és kis szoba belső (fal) infrafűtéssel lett felszerelve (ezek könnyen eltávolíthatók igény szerint). A lakás hűtését (és télen akár fűtését is) légkondicionáló biztosítja.

Az ingatlan könnyen megközelíthető, kitűnő helyen helyezkedik el: a buszmegálló (7-es, 110, 112-es buszok) 3 percre található, óvodák, bölcsődék, általános- és középiskolák, közért, patika, posta a közvetlen közelben, a Városliget 10 percre.

A lakás további nagy előnye, hogy csendes (éjjel és napközben is)!

A lakás kiinduló ára: 41.900.000 Ft.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet
hirdetés
© 2018