39 800 000 Ft
750,9 E Ft/m2
39,8 M Ft
750,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 53 négyzetméteres

53  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálunk, a Tisza István térnél a Thököly úton, egy 2. emeleti teljesen felújított, erkélyes, délkeleti fekvésű lakást.
Megvételre kínálunk, a Tisza István térnél a Thököly úton, egy 2. emeleti teljesen felújított, erkélyes utcafronti délkeleti fekvésű lakást.
A lakás teljesen felújított, mind a villanyvezetékek, mind a vízvezetékek, valamint a burkolatok, a külső belső nyílászárók, szaniterek, egyaránt a felújítás során kerültek beépítésre.

A lakás egy közös előtérből nyílik, amelyből 1.5 nm a lakáshoz tartozik, az amerikai konyhás nappaliba lépve juthatunk ki a 3.5 nm-es erkélyre, a további 2 hálószobája külön nyílik, valamint egy szeparált gardrób szoba is kialakításra került amely a fürdőszobával szemben található.

Remek kialakításának köszönhetően, miszerint a szobái különnyílnak, megmarad a hálószobák privát szférája, míg a nappali remek közösségi teret biztosít akár gyermekes családok számára is.

A lakás elhelyezkedése, a tömegközlekedési lehetőségek szempontjából, Zugló központjában található, 7.-es, 110.-es, 112-es 8.-as 5.-ös busz, ezen túl, mindösszesen egy megállóra a Bosnyák tértől, ,ahonnan mindaz Örs Vezér tere, mind pedig a Mexikói út metrómegálló, könnyedén elérhető, valamint a Trolibusz megálló szintén a közelben.

Megtekintés rugalmasan, további felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA

hirdetés
© 2018