17 900 000 Ft
663 E Ft/m2
17,9 M Ft
663 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Herminamezőn, 27 négyzetméteres

27  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ LAKÁS BUDAPEST XIV. KERÜLET, ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ÚTJA!

Budapest XIV. kerületében, az Erzsébet királyné útján ajánlok a figyelmébe egy 30 lakásos társasház földszintjén elhelyezkedő, teljesen felújítandó állapotú, 27 nm-es, 1 szobás lakást. Az ingatlan egy közös udvarral rendelkező házban található, és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ/BIRTOKBA VEHETŐ! Amennyiben egy alacsony rezsivel rendelkező, garzonlakást szeretne vásárolni, akkor Önnek ez a KIVÁLÓ választás.

A lakás jelenleg komfort nélküli, a fűtése nem megoldott, ezért a vásárláshoz CSOK nem vehető igénybe.

LOKÁCIÓ: Infrastrukturális ellátottsága jó, a közelben megtalálható iskola, óvoda, orvosi rendelő. A tömegközlekedési eszközök közül, busszal, villamossal közelíthető meg, parkolás az utcán lehetséges.

Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018