73 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
73,9 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Újlipótvárosban, 58 négyzetméteres

58  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÚJLIPÓTVÁROSBAN ELADÓ LAKÁS AUTÓBEÁLLÓVAL ÉS TÁROLÓVAL!

A társasház 1990-ben épült csúszószsalu technikával, modern kivitelezéssel. Belső park és saját zárt parkoló áll rendelkezésre. Minden tulajdonosnak beléptető kártyával biztosított egy autó beálló. Zárt, liftes lépcsőháza van az épületnek, szintenként a lakásokhoz függőfolyosóval.
Az alsó szinten 2 lakásonként 1 közös 10 nm-es tároló.

A lakás 58 nm-es, 1 nappali +1 háló beosztással. Kényelmes, jó elrendezésű, otthonos lakás, a konyha és a nappali között hangulatos ebédlővel.
Karbantartott, jó műszaki állapotú lakás.
M279044

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018