175 000 000 Ft
2,1 M Ft/m2
175 M Ft
2,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Kissvábhegy, 3 szobás

84  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XII. kerületben Kissvábhegy lábánál, Bíró utca magasságában, gyönyörű ősfás, mégis tökéletes infrastrukturális környezetben fekvő, zárt lakóparkban, ÚJÉPÍTÉSŰ, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, FÖLDSZINTI, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ LAKÁS ELADÓ!

A közel 7000 nm-es, parkosított, egyedi adottságokkal rendelkező exkluzív villanegyedben 5 épületben kerültek luxuslakások kialakításra.
A 2-3 szintes, LIFTES társasházakban saját kizárólagos kertkapcsolattal rendelkező földszinti-, kényelmes teraszokkal kialakított emeleti-, és legfelső szinteken elhelyezkedő penthouse jellegű lakások találhatók.

A szóban forgó lakás FÖLDSZINTI elhelyezkedésű, kényelmes teraszkapcsolatokkal és SAJÁT kizárólagos, 45 nm-es kertrésszel rendelkezik. Az ingatlan hasznos alapterülete 84 nm. Belső elrendezését tekintve amerikai konyhás-étkező térrel kialakított nappalival, 2 hálószobával, egy fürdőszobával, külön wc-vel, konyhából nyíló kamrával, gardróbhelyiséggel, beépíthető közlekedővel és előtérrel került kialakításra.

A lakások belső kialakításánál a kényelmi szempontok mellett, a minőségi kivitelezés, a legmodernebb építési megoldások és technológiák, az exkluzív anyaghasználat és a zavartalan használatot biztosító, szeparált, épületen belüli elhelyezés játszották a legfontosabb szerepet.

Az ingatlan néhány fontosabb műszaki paramétere:
- 8 személyes lift
- háromrétegű fa-alu profilrendszerű, öt légkamrás külső nyílászárók, résszellőzéssel
- rejtett tokozatú homlokzati színhez igazodó, fém lamellás, elektromosan működtetett árnyékoló zsaluziák
- központi levegő hőszivattyús fűtésrendszer, mennyezet hűtés-fűtés
- 20 cm vastag homlokzati expandált PS hab külső hőszigetelés
- közbenső födémekben lépéshangszigetelő lemez
- riasztó hálózat és kamerarendszer előkészítés.

A lakáshoz tartozik egy teremgarázs parkolóhely +11 MFt-ért, valamint a mellette lévő tároló +4 M Ft-ért, és egy felszíni parkolóhely +5 M Ft-ért melyek megvásárlása nem kötelező, opcionális.

A villanegyed a XII. kerület egyik legpatinásabb részén, a Kissvábhegy lankáján épül, kényelmes elérhetőséget biztosítva számos tömegközlekedési eszköz, bevásárlási és szórakozási lehetőség gyors eléréshez. (a belváros átszállás nélkül pár perc alatt elérhető).

Azonnal költözhető!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • geotermikus
  • lift van
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 4. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018