40 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
40 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XII. kerület cím nincs megadva

26  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

REMEK LAKÁS ORBÁNHEGYEN, KÖZÖS KERRTEL, SOK LEHETŐSÉGGEL!

Budapest XII. kerületének méltán kedvelt városrészében Orbánhegyen eladó ez a tulajdoni lap szerint 26, valóságban 28 nm-es, délinyugati tájolású stúdió/garzonlakás közös madárcsicsergős kerttel.


> NAGYON CSENDES
> KERT
> EGYTERŰ GARZON/STÚDIÓLAKÁS
> DÉLINYUGATI TÁJOLÁS
> CSENDES UTCA
> JÓ KÖZLEKEDÉS
> SZUPER LOKÁCIÓ


IDEÁLIS:
- Ifjú pároknak.
- Befektetőknek.


A LAKÁS ÉS A KERT:
A lakás egy nagy, 21 nm-es szobából, egy konyhából és fürdőszobából áll. A lakás a tulajdoni lap szerint alagsori, de a szoba az utcával egy szinten helyezkedik el, így teljes mértékben földszinti lakásnak hat. A madárcsicsergéses kert folyamatosan gondozva van.


A LAKÁS ÉS A HÁZ ÁLLAPOTA:
A lakás folyamatosan karbantarott, lakható, de igény szerint felújítandó. A társasház 1930-as években épült és 9 lakás található benne, az épület rendezett, a lakóközösség jó.


A KÖRNYÉK:
A környék nagyon csendes, a közlekedés jó. A közelben játszóterek, óvoda, iskola és bevásárlási lehetőségek is megtalálhatóak. Parkolni a ház előtt ingyenesen lehetséges.


Ezen a környéken a lakások nagyon gyorsan és jó áron kiadhatóak, így befektetésnek is ideális választás!

Jöjjön el és nézze meg ezt a remek lakást kiváló lokációval, kerttel és alakítsa ki álmai otthonát!
Referenciaszám: M286257
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018