57 900 000 Ft
1,7 M Ft/m2
57,9 M Ft
1,7 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 1+1 szobás

34  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy igazi ékszerdoboz Budapest szívében!

Kivételes lehetőség a Déli pályaudvar közvetlen közelében, egy csendes, hangulatos budai utcában!
Ez a 3. emeleti, 2023-ban teljes körűen felújított, teljesen berendezett kis garzonlakás tökéletes választás mindazoknak, akik értékelik a minőséget és a praktikusságot. A lakásban harmónia és funkcionalitás találkozik, így nemcsak lakhatásra, hanem befektetésként is ideális! Lokációja és hamisítatlan budai hangulata miatt magas hozammal kiadható! 1/1 tulajdonos, tehermentes és rövid időn belül költözhető!

A lakás közvetlen közelében található a metró és a pályaudvar, illetve az egyetemek és a belváros is mindössze 10-15 perc alatt elérhetők tömegközlekedéssel. Ha egy olyan otthont keres, amely modern, stílusos és elhelyezkedése miatt mindig értékálló, akkor ezt a lakást nem érdemes kihagyni!

Ne várjon sokáig, hiszen az ilyen lehetőségek gyorsan elkelnek!
REF:M285012
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • elektromos
  • Épület emelet: 3.
hirdetés
© 2018