52 900 000 Ft
961,8 E Ft/m2
52,9 M Ft
961,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Kelenföld, 2 szobás

55  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó világos, 2 szobás, erkélyes lakás a XI. kerület zöldövezetében!

Kiváló elhelyezkedésű, 55 nm-es, jó állapotú lakás várja új tulajdonosát a közkedvelt XI. kerületben, csendes, nyugodt környezetben. A lakás egy magasföldszinten található, így könnyű megközelíteni, mégis kellően elzárt a forgalom zajától. Az ingatlan tehermentes, és megállapodás alapján vehető birtokba.

A lakás tágas, világos nappalival és egy külön hálószobával rendelkezik, így kényelmes otthont biztosít pároknak, kisebb családoknak vagy akár egyetemistáknak is. Az erkély kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, és a lakás parkosított környezetre néz. Az ingatlanban műanyag ablakok találhatóak, amelyek biztosítják a jó hő- és hangszigetelést, a fűtés konvektoros, így bár nem a legmodernebb, de egyszerűen használható megoldás.

Kiváló közlekedési lehetőségek: Az 1-es villamos megállója mindössze 1 perc sétára található, így a belváros és a főbb közlekedési csomópontok könnyedén elérhetők. A lakás közvetlen közelében található a Kopaszi-gát, ami remek helyszínt biztosít kikapcsolódásra, sportolásra, sétára.

Az ingatlan további előnyei közé tartozik a közeli egyetemek közelsége, így egyetemistáknak, illetve befektetési céllal keresőknek is kiváló lehetőséget nyújt. A lakás megállapodás szerinti időpontban költözhető, és remek lehetőségeket kínál bérbeadásra is.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon most a részletekért!

hirdetés
© 2018