57 900 000 Ft
772 E Ft/m2
57,9 M Ft
772 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

75  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok a XI.kerület Őrmezőn egy 2+1 fél szobás 75 m2-es panel lakást.
Konyhából kilátás tárul elénk a Budai hegyekre. A lakás világos, tágas, körbe járató. Az előszobából jutunk be a loggia beépítésével növelt szobába. Innen is megközelíthető a másik két szoba. Az előszobából nyílik még a konyha és a külön helyiségekben található fürdőszoba, wc. és a kamra. A tárolási lehetőséget növeli az előszobában beépített szekrény. A lakás rezsije alacsony, külön egyedi mérőkkel ellátva. A közös költség: 12400 Ft.
Homlokzata szigetelt, lépcsőháza kiváló állapotban van. A lakáshoz tartozik egy külön tároló helyiség. A társasház melletti park alkalmas kerti sütögetésre, pihenésre, kellemes összejövetelekre. Amely egész évben karbantartott, rendezett. Környék nyugodt családbarát.
Lokációját tekintve kiváló. Bölcsőde, óvoda, általános- illetve középiskola a közelben van. Tömegközlekedése jó. Bolt, patika egy pár lépésre a lakástól megtalálhatóak.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Referenciaszám: M212388

hirdetés
© 2018