39 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
39,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

36  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom a XI. kerületben, Kelenföldön, zöldövezetben,családi házas környezetben, tégla építésű másfél szobás, jó állapotú, kertre néző világos lakást.
Az ingatlan egy 3 emeletes rendezett társasház alagsori részén helyezkedik el, a telek fekvésének köszönhetően a kerttel egy szinten van, így fizikailag földszintnek minősül. A lakóközösség jó, a ház anyagi helyzete rendezett.
A lakás délnyugati tájolású, így ennek és a teljes értékú fa nyílászáróknak köszönhetően egész délután szép világos.Az egyik ablak helyett régebben egy ajtó volt, ami bármikor visszaalakítható, így közvetlenül ki lehet jutni a társasház kertjébe.
Elosztása: amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba. A konyha 2023 nyarán lett felújítva, új, garanciális (BOSCH, GORENJE) háztartási gépekkel lett felszerelve. A bejárati ajtó idén új, acél biztonsági ajtóra lett cserélve. A fűtést gázkonvektor, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Tartozik a lakáshoz egy saját tároló is.
A parkolás a ház elött megoldott, tulajdonosoknak ingyenes.
A környék keresett és közkedvelt, közvetlen közelében minden megtalálható, ami a mindennapi élet elengedhetetlen feltétele. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár,1 perc gyaloglásra található buszmegálló, ahonnan közvetlenül az Allee-hoz, valamint a Kelenföldi buszpályaudvarra, az M4 metróhoz lehet jutni.
Az ingatlan tehermentes.

  • gáz (konvektor)
hirdetés
© 2018