49 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
49,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Lágymányos, 1+1 szobás

40  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! EGYEDÜLÁLLÓ AJÁNLAT, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!

Eladó Buda egyik legkedveltebb részén, Lágymányoson, egy 40 nm-es, egyedülálló adottságokkal rendelkező, felújítandó, liftes, társasházi lakás. Az ingatlan É-NY-i tájolású, utcára néző nagy ablakainak köszönhetően szép világos, napfényes.

A lakás teljes felújításra szorul, viszont az adottságai teljesen kiválóak. A fotókon is látható, hogy a lakás jelenleg olyan állapotban van mintha bomba robban volna a közepén, viszont az új tulajdonosnak már nem kell foglalkozni a felesleges dolgok elszállításáról, mert az mostani tulajdonos mindent elvitt, ami hasznosítható.

Az ingatlan a teljes felújítást követően kiválóan hasznosítható lakásként (ügyvédi, könyvelő iroda, kozmetika, masszőr vagy tetováló szalonként stb.) bátran ajánlom vállalkozóknak és befektetőknek egyaránt. A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es önállóan zárható tárolóhelyiség.

A BME közelsége miatt kiváló befektetés lehet egy egyetemista család számára is.

A környék tömegközlekedéssel (autóbusz, villamos, M4 metró) kiválóan megközelíthető.


Referenciaszám: M284984

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018