67 500 000 Ft
1,1 M Ft/m2
67,5 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 61 négyzetméteres

61  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó 61 nm-es, félemeleti, világos lakás!

Az 1900-ban épült társasház több műszaki felújításon már átesett, a külső és a belső homlokzat, a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően, jó állapotban van. A társasház lifttel felszerelt és akadálymentesített. A belső udvar nem a megszokott egysíkú (betonozott) kialakítás, hanem több fa, bokor és virágágyás került bele.

Az ingatlan öt éve átesett egy teljes műszaki és esztétikai felújításon is, ami kiterjedt a konyha + étkező nagyobbításon és a meglévő két szoba külön nyílóvá alakításán.

A lakásba belépve egy előszobába érkezünk, ahonnan tovább haladva az étkezős konyhába jutunk. A konyha ablaka a belső udvara néz, ami nincs teljesen körbe kerítve épülettel, ezáltal a konyha is világos. A konyhából nyíló közlekedőn keresztül lehet megközelíteni a kamrát, káddal felszerelt fürdőszobát és a mellékhelységet. Tovább haladva a gipszkarton fallal leválasztott közlekedőbe jutunk, ahonnan a gardróbszoba és a két külön nyíló világos szoba nyílik. A szobák utcai nézetűek és DNY-i tájolásúak.

3D séta:

A közelben Műszaki és Gazdaságtudományi egyetem, óvoda, orvosi rendelő, park, játszótér és többfajta bevásárlási lehetőség.

hirdetés
© 2018