25 900 000 Ft
809,4 E Ft/m2
25,9 M Ft
809,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 1 szobás lakás Budapest

32  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KÖZPONTI RÉSZEN, FELÚJÍTOTT GARZONLAKÁS.
LEGYEN AZ ELSŐ LAKÓJA!

Kiváló elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, kertvárosias környezetben, Gyömrői út közeli földszintes 10 lakásos társasházban, belső udvarra tekintő, FÖLDSZINTI, 1 szobás, 32 nm-es, FELÚJÍTOTT, REZSIVÉDETT, TEHERMENTES nyugati tájolású téglalakást kínálok megvételre.

Garantáltan alacsony rezsiköltség.

Alkalmas egyedülállóknak, pároknak és kisállattal rendelkezőknek, akik központi részen, mégis biztonságos környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

A lakásban egy nagy szoba, egy abból nyíló gáztűzhelyes konyha és egy zuhanyzóval kialakított wc-vel egybe épített fürdőszoba kapott helyet.

A szoba laminált parketta burkolatú, 2023-as FELÚJÍTÁSKOR teljes egészében megújult az egész lakás. Új BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ, villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek. A lakásnak a felújítás óta nem volt lakója, így újszerű állapotú. A melegvizet villanybojler, a fűtést gázkonvektor biztosítja fogyasztás szerint. Cserépfedés.

A lakáshoz 8 nm-es saját használatú terasz tartozik, mely igény szerint lekeríthető. A társasházhoz közös udvar és közös bejárati kapu tartozik.
A lakás azonnal költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • terasz
hirdetés
© 2018