29 999 000 Ft
967,7 E Ft/m2
30 M Ft
967,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 1 szobás lakás eladó, Óhegyen

31  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KERTVÁROSI HANGULAT ÉS KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS!!!

***Eladó a X. kerület népszerű részén, az Óhegy park közvetlen közelében, egy kertkapcsolatos, 2021-ben felújított, jó állapotú 31 m2-es, 1 szobás lakás. ***

Az ingatlan egy 6 lakásos, kívül-belül folyamatosan karban tartott, szigetelt, jó esztétikai és műszaki állapotú, rendezett társasházban található. A lakóközösség kimondottan barátságos és segítőkész, így garantáltan otthon érezheti magát az új tulajdonos.

A szoba ablaka a szépen gondozott, hangulatos, 70 nm-es kis kertre néz, mely a természet közelségét, a csend és a nyugalom szigetét biztosítja tulajdonosa számára.

A lakás klimatizált, a konyha és a fürdőszoba burkolatai pár évesek. A nyílászárók cseréje is megtörtént: redőnyös többrétegű, hőszigetelt műanyag ablak és új biztonsági bejárati ajtó lett beépítve. A lakáshoz saját pincerész, illetve egy közös udvari tároló tartozik.

A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet villanybojler biztosítja.
A lakás gáz-, áram- és vízfogyasztása a mérőórák alapján kerül elszámolásra, rezsije rendkívül kedvező, kb. 30.000 Ft/hó

Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, pár lépésre a 20 hektáron elterülő Ó-hegy park nyújt kikapcsolódási és sportolási lehetőséget. A közelben minden megtalálható: kisebb üzletek, zöldséges, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelők. A közlekedés is kiváló: az Örs vezér tér és a KÖKI terminál 15-20 perc alatt elérhető. A parkolás a környéken ingyenes, a közelben mindig van szabad hely.

Ajánlom egyedülállóknak, fiatal pár kezdő otthonának, idős embereknek, akik szeretik a természet közelségét, a csendes nyugodt környezetet, de fontos számukra a közelben elérhető kiváló infrastruktúra és a jó közlekedés.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, 1/1 tulajdonban van. Teljes vételár kifizetését követően rövid időn belül birtokba vehető.
M283578
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018