34 500 000 Ft
884,6 E Ft/m2
34,5 M Ft
884,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, X. kerület Hölgy utca

39  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

X., Kőbánya Városközpont közelében, tégla építésű ház 1. emeletén eladó egy jó állapotban lévő, 39 nm-es, 1,5 szobás lakás. A lakás gázkonvektoros fűtésű, a melegvíz ellátást pedig boyler biztosítja.
Kb. 10 évvel ezelőtt teljes körű felújítás történt, mely magában foglalta a villanyvezetékek, nyílászárók cseréjét is.
A kis, zuhanyzós fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. A lakás belmagassága 360 cm, aminek köszönhetően a nagyszobának közel a felében egy kényelmes galéria lett kialakítva. A nagyobbik szoba ablaka utcára néz, a kisebbik szobáé, valamint a bejárat pedig egy csendes, zárt udvarra. A félszobában egy teljes falas gardrób, a nagyobbik szobában pedig a galériára vezető lépcső alatt kiépített pakolós rész lett kialakítva.
A biztonságos, zárt udvaron található egy parkoló is, ahol a lakáshoz fix autóbeállóhely tartozik. Szintén a belső, zárt udvarban egy zárt biciklitároló is tartozik a lakáshoz, valamint egy kifestett, járólapos, polcrendszerrel felszerelt pincehelyiség is.
Az árba beletartozik a konyhában lévő, méretre szabott konyhabútor, a beépített gáz főzőlap és villanysütő, valamint egy kis mosogatógép is.

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018