45 000 000 Ft
882,4 E Ft/m2
45 M Ft
882,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó, Ligetteleken

51  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó kiváló állapotú, világos lakás Kőbánya szívében!

Keresi álmai otthonát vagy egy biztos befektetést? Megtalálta! Kőbánya központjában, egy 10 emeletes, panelprogramon átesett ház 9. emeletén található ez a 51 m2-es, felújított, világos és rendkívül csendes , harmonikus lakás, amely belső parkra néz, így a nyugalom garantált. A társasház igényesen karbantartott, a lakóközösség barátságos és összetartó, ráadásul a rezsi is alacsony.

A lokáció tökéletes: a közelben sétáló utca, buszpályaudvar, a tömegközlekedéssel az Örs vezér tér, a Metropolitan Egyetem és a belváros is mindössze 10 perc alatt elérhető. Ideális választás egyedülállóknak, fiatal pároknak, vagy befektetőknek! A lakás azonnal költözhető, bútorozottan is megvásárolható, és a helyszín miatt gyorsan és magas hozammal kiadható!


REF: M284934

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018