80 000 000 Ft
2,6 M Ft/m2
80 M Ft
2,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

31  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IMPOZÁNS LAKÁS A CORVIN NEGYEDBEN!

Eladásra kínálok a Corvin sétányon újszerű TÁRSASHÁZBAN egy hivatalosan 31 nm-es, valóságban 36 nm-es erkélyes, napfényes lakást.
A lakás 2023-ban teljes körű felújításon esett át, gépesítve bútorozva ELADÓ!
A rezsije a hirdetett ingatlannak a küszöbérték alatt van. Az ingatlan ablakai egy belső kertre néznek! A Corvin pláza két perc sétatávolságban megtalálható, így számos étterem, kávézó és bevásárlási lehetőség adott. Közlekedés szempontjából kiváló, hiszen nem messze elérhető a 4-es 6-os villamos, illetve a 3-as metró is.
Teljesen felújítva, gépesítve, berendezve kívánja eladni! Házközponti fűtés van, egyedi mérővel így a rezsi nagyon kedvező.
M261164

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018