38 500 000 Ft
1,2 M Ft/m2
38,5 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 1 szobás lakás eladó, Józsefvárosban

31  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok, az Orczy-negyed közkedvelt részén, a legjobb lépcsőházában, egy egyszobás, kitűnő állapotban lévő, 3. emeleti erkélyes lakást!

Az ingatlanról: kulcsrakész állapot, egy bőrönd elegendő. A bútorok és berendezések a vételár részét képezik. Alacsony fenntartási költségek: házközponti fűtés egyedi méréssel, melynek költségeit a 15.000 Ft-os közös költség már tartalmazza. Az erkély az Orczy-tér felé néz, ennek ellenére az utca zajokat egyáltalán nem lehet érzékelni, az új nyílászáróknak köszönhetően. Tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan tehermentes gyorsan birtokba vehető.

Lakóközösség: csendes, rendezett. A társasházban portaszolgálat működik, továbbá térfigyelő kamerarendszer fokozza a biztonság érzetet, lift van.

Környék: A társasház földszintjén, illetve a közvetlen közelében is minden üzlethelyiségben egy-egy kisvállalkozás működik, (fodrászat, üzletek, kávézók) ez azt jelenti, hogy van fizető képes kereslet, tehát jó környékén járunk. Továbbá iskola, óvoda, Közszolgálati egyetem, és a felújított Orczy park is sétatávolságban.

Közlekedés: A ház előtt buszmegállók (9-es, 99-es, ill 83-as troli ) illetve a 24-es villamos megállója, tehát a belváros 15 perc alatt elérhető.

Az ingatlan ajánlom fiataloknak, pároknak, első lakást vásárlóknak, és befektetőknek is ideális választás lehet.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 4. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018