40 990 000 Ft
532,3 E Ft/m2
41 M Ft
532,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület Kun utca

77  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk a VIII. kerületben, egy rendezett és liftes társasház 3. emeletén elhelyezkedő, 3 szobás, 77 m2, cirkófűtéses, remek elosztású, felújítandó lakást.

 

A lifttel felérve a harmadik emeltre, a lakás a függőfolyosó végén található. A lakásba belépve az előtérbe érkezünk. Innen nyílik egy mellékhelyiség, meg kamra. Jobbra található a két nagyobbik szoba(egybe és külön is nyílnak). A másik végén pedig az étkezős konyha, a kisebbik szoba és ezen keresztül lehet bejutni a fürdőszobába. Az összes helyiség ablakkal rendelkezik, ezáltal az egész lakás világos.

 

 

Finanszírozás
Ha Önnek a vásárláshoz hitelre van szüksége, kolléganőnk díjmentes ügyintézéssel áll rendelkezésére.

A mi ajánlatunk: maximálisan az Ön igényeire és lehetőségeire szabott konstrukció megtalálása!

 

Műszaki

A lakás felújításra szorul. Fűtése gázcirkóval rendelkezik, illetve fel lett szerelve a nyári meleg napokra egy klíma berendezés is.

Közös költsége 29.000,- HUF, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítást, takarítást, lifthasználatot, korlátlan vizet. A gáz és az áram külön mérőórákkal rendelkezik.

 

Környék

Minden megtalálható, ami a napi szükségletek kielégítéséhez fontos bevásárlás tekintetében. De ha valaki mozogni, sétálni, vagy kicsit kikapcsolódni szeretne, akkor a megújult II. János Pál pápa téren könnyen megteheti.

 

Közlekedés

A Blaha Lujza térnek köszönhetően a 4,6 villamos, de a közelben található még a 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosmegálló hely is. Buszok közül pedig a 217E. A legközelebbi 4-es metróval pedig a Keleti pályaudvarhoz, valamint a Kelenföldi vasútállomáshoz juthatunk el.

 

Ajánljuk

Leginkább olyan vásárlók részére ajánlom, akik nem félnek belevágni egy nagyobb felújításba és megvalósítani álmaik otthonát vagy befektetését.

hirdetés
© 2018