27 590 000 Ft
890 E Ft/m2
27,6 M Ft
890 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

31  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest VIII. kerületében, a Teleki László tér közvetlen közelében galériás garzonlakás ELADÓ!

Az ingatlan egy rendszeresen karbantartott, jó lakóközösséggel és közös képviselettel rendelkező téglaépítésű társasház földszintjén található. A ház stabil anyagi helyzetű, folyamatosak az újítások.

Az 1 szobás lakás 32 m2-es, D-i tájolású, így földszinti elhelyezkedése ellenére világos.
Belmagasság: 3,4 m. A galéria 7 m2-es nagyságú, melyen a belmagasság 1,3 m.

Az ablakok cseréje már megtörtént, az ajtók pedig fel lettek újítva, valamint már a tisztasági festés is el lett végezve.
A fűtésről korábban gáz konvektor gondoskodott, a korszerűsítés során ezt eltávolították, ez természetesen a későbbiekben visszaállítható vagy akár elektromos panellel vagy klímával is megoldható a fűtés. Ennek megvalósításáról már az új tulajdonosnak kell gondoskodnia.

A közös költség 11.500 Ft., mely tartalmazza a felújítási alapot is.
A pince szinten tartozik tároló a lakáshoz.

A környéken számos bevásárlási lehetőség séta távolságon belül megtalálható. A Teleki téri piac 2 perc. A legközelebbi buszmegálló 5 perc sétára van. A 23-as és a 24-es villamos megállója 8 percre van gyalogosan.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018