48 000 000 Ft
1 M Ft/m2
48 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Józsefváros, 1+1 szobás

48  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

***CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN***

Megvételre kínálok egy felújított 48 négyzetméteres, két szobás, félemeleti, Airbnb-re alkalmas társasházi lakást.

A lakás a valóságban 51,4 négyzetméter, melyhez hozzátartozik még egy 1,5 négyzetméteres erkély.

Az ingatlanba beérve a konyhával egybekötött előszoba fogad, melyből a lakás valamennyi helyisége megközelíthető. A bejárati ajtóval szemben helyezkedik el az erkéllyel ellátott nagyobb szoba, melyben egy esztétikusan kialakított fekvő galéria is helyet kapott. Az előtér bal oldalán található a jelenleg hálószobaként berendezett kisebb szoba, melynek ablakai a csendes és fényes belső udvarra néznek. A zuhanykabinos fürdőszoba a konyha mellett helyezkedik el.

Az ingatlan teljesen gépesített. A jelenlegi tulajdonos fontosnak tartja a magas minőséget, így a beszerelt gépek is ezek alapján lettek kiválasztva és beépítve (így például Whirlpool sütő, mosogatógép, illetve alulfagyasztós hűtőszekrény, valamint LG mosógép és Gorenje gázfőzőlap biztosítja a teljeskörű kényelmet).

A lakás fenntartási költsége nagyon kedvező, a közös költség mindössze 14 960 forint (mely magába foglalja a takarítást, a szemétszállítást és a felújítási alapot is), illetve a téli hónapok folyamán az általános rezsi költség alig haladja meg a 14 000 forintot.

Az ingatlan műszaki és esztétikai tekintetben egyaránt felújításon esett át, mely a teljesség igénye nélkül az alábbiakat foglalja magába:
- új műanyag ablakok kerültek beszerelésre
- a költséghatékonyság jegyében a lakás valamennyi helyisége álmennyezetet kapott
- fekvő galériát alakítottak ki
- a nappaliban az ablakot és a teraszra vezető ajtót redőnnyel látták el
- a teljeskörű biztonság érdekében a lakás bejáratához megfigyelő kamerát helyeztek.

Továbbá a társasházban nagyjából 5 évvel ezelőtt korszerűsítésen esett át a teljes közműhálózat. Illetve a külső homlokzat és a lift is felújításon át. 2025-ben a belső udvar homlokzata is felújításra kerül.

A jó állapotú társasház lépcsőháza és udvara kifejezetten tiszta és gondozott, lakói nyugodtak és csendesek. Udvara kamerával és riasztóval védett.

Elhelyezkedése igencsak kedvező, hiszen a belváros szívében, a Blaha Lujza tér közelében található, ahol az M2-es és M4-es metró, valamint a közkedvelt 4-es 6-os villamosokon kívül számos más villamos- és buszjárat is könnyűszerrel elérhető. Mindebből adódóan a város, sőt a vonatállomások közelsége miatt az ország bármely pontja könnyedén megközelíthető.

Továbbá néhány perc sétával elérhető számos felsőoktatási intézmény (mint például: Budapesti Metropolitan Egyetem, Állatorvostudományi Egyetem, Óbudai Egyetem), illetve élelmiszerboltok (pl: Lidl, Spar, Tesco), nonstop üzletek, piacok (Teleki téri Piac, Rákóczi Téri Vásárcsarnok), gyógyszertárak és a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ is.

A lakást ajánlom:
- a befektetők számára, hiszen elhelyezkedése miatt könnyen és gyorsan kiadható magas hozammal akár rövid, akár hosszútávra
- továbbá ideális választás lehet az egyedülállók, párok, diákok, családok számára egyaránt

Az ingatlan per- és tehermentes.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Ingatlanséta elérhetősége: http://webseta.hu/r2441953

M285969

hirdetés
© 2018