32 600 000 Ft
815 E Ft/m2
32,6 M Ft
815 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Józsefváros, Budapest, 2 szobás

40  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló befektetés egy folyamatosan fejlődő kerületben!

Ez a jó állapotú, 2 szobás, magasföldszinti lakás ideális választás pároknak, egyedülállóknak vagy befektetőknek. A lakás 5 évvel ezelőtt esett át teljeskörű felújításon, melynek során a villany-, víz- és gázvezetékeket is cserélték, kéményt kibélelték, ajtókat lecserélték, és azóta már többször is frissítették a festést.
A Magdolna negyed Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területe, a környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Számos üzlet, étterem, kávézó és bár található a közelben, a tömegközlekedési eszközök pedig pár perc sétára elérhetőek.
Közös költség: 34500 Ft, amely az általános költségek mellett felújítási alapot is tartalmazza!

AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018