56 000 000 Ft
903,2 E Ft/m2
56 M Ft
903,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó, Corvin negyedben

62  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom ezt a napfényes, tágas, TEHERMENTES és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ lakást.
62 négyzetméteres, 2 egész szobával és egy tágas konyhával rendelkezik. Előnye, hogy a konyhát és a nappalit többféleképpen át is lehet formálni, például amerikai konyha kialakítására is alkalmas, valamint egy plusz szobát is el lehet különíteni. A kádas fürdőszobától, a közlekedőről teljesen külön nyílik a WC helyiség. A bejárattól közvetlen, egy kamra helyiséget is találunk, amiben egy mosógép, szárítógép és beépített szekrény is elfér. A ~4 nm-es erkély, valamint az egyik szoba osztozik a kilátáson, ami előnyösen nem a szemközti házfalra, hanem egy másik, az Üllői útra merőleges hangulatos utcára néz. A nappali és a szoba is tájolásukból eredően napfényesek. Az utca zaja mérsékelten ér fel az 5. emeleti lakásba. A levegő minőségét rendkívül megdobja a lakás másik oldalán elhelyezkedő hatalmas tágas parkos, égig érő zöld fákkal teli, parkolóhelyekkel teli, csendes belső udvar. A parkolás ebből kifolyólag az utcán is lehetséges, de érdemes az udvarban bérelni, rengeteg hely van.
Lokációja nem is lehetne jobb, a Corvin-pláza rengeteg bolttal, 2 perc séta, M3 metró Corvin- és Semmelweis Klinikák megállója is 6-7 perc sétatávokra található. Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) és a Semmelweis Egyetem (SOTE) több oktatási és egészségügyi egysége is megtalálható.
M283014
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018