395 000 000 Ft
2,4 M Ft/m2
395 M Ft
2,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

164  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest VIII. kerületben, PALOTANEGYEDBEN vált elérhetővé egy 164nm-es, 3. emeleti, hatalmas terekkel rendelkező prémium minőségben felújított és berendezett lakás!
Az ingatlan helységei: 1 amerikai- konyhás nappali, 3 nagy méretű hálószoba, 3 exkluzív fürdőszoba, Walk-in gardrób.
A lakásban a klasszikus elegancia és a modern technológia tökéletes ötvözete érzékelhető.
A fali és mennyezeti gipszstukkók, a kazettás falburkolatok és a magyar mintás tölgyfa parketta hozzájárulnak a klasszikus eleganciához.
Ugyanakkor a lakásban modern technológiai elemek is megtalálhatók, mint például a Smart Home rendszer, a hőcserélős szellőztető rendszer, a márkás háztartási gépek, az automatizált konyha és a fűtött tükrök.
A lakás kiemelkedik a prémium minőségű anyagok és felszerelések révén, beleértve a csillárokat, olasz és angol burkolatokat, valamint a szenzoros és dimmelhető világítást. A fürdőszobákban a Hans Grohe és Villeroy&Boch márkák szaniterei találhatóak.

Társasházat az 1900-as évek elején Festetics Imre gróf építette, ami teljes egészében megőrizte állapotát, nemrégiben korszerű felújítások történtek, tetőszerkezete kiváló állapotú, új lift is behelyezésre került és a lépcsőház újra festése, szépítése is megtörtént.

Megtekintés és bővebb információval kapcsolatban várom megtisztelő hívását!

hirdetés
© 2018