31 500 000 Ft
1,1 M Ft/m2
31,5 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Corvin negyedben, 1 szobás

28  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó fiatalos, felújított lakás a belváros közepén!

Álmodik egy modern otthonról Budapest belvárosában, mindössze 2 percre a Corvin Plázától?
Ez a teljesen felújított, fiatalosan berendezett, hangulatos kis lakás tökéletes választás! Az ingatlanban minden műszaki korszerűsítés megtörtént: új villanyvezetékek, víz- és csatornarendszer, burkolatok, valamint nyílászárók kerültek. Az igényesen kialakított konyha, mosó- és szárítógép és a teljes berendezés is a vételár részét képezi, így ide csak költözni kell!

A lakás két nagy ablaka a csendes belső udvarra néz, és délkeleti fekvésének köszönhetően egész nap világos marad. A lakóközösség barátságos, így nyugodt környezet vár Önre.

Különlegessége a 3,9 méteres belmagassága, amely lehetővé tette egy 8 m2-es álló galéria kialakítását, így a lakás hasznos területe a 28 m2-ről 36 m2-re bővült. Az ingatlan azonnal költözhető vagy kiadható, és kiváló befektetési lehetőség a József körút és a Corvin sétány közelében.


REF:M286962
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018