31 500 000 Ft
1,1 M Ft/m2
31,5 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Corvinnegyed, Budapest, 1 szobás

28  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Fiatalos, Felújított Lakás a Belváros Közepén!

Álmodsz egy modern otthonról Budapest belvárosában, mindössze 2 percre a Corvin Plázától?
Ez a teljesen felújított, fiatalosan berendezett, hangulatos kis lakás tökéletes választás! Az ingatlanban minden műszaki korszerűsítés megtörtént: új villanyvezetékek, víz- és csatornarendszer, burkolatok, valamint nyílászárók kerültek. Az igényesen kialakított konyha, mosó- és szárítógép és a teljes berendezés is a vételár részét képezi, így ide csak költözni kell!

A lakás két nagy ablaka a csendes belső udvarra néz, és délkeleti fekvésének köszönhetően egész nap világos marad. A lakóközösség barátságos, így nyugodt környezet vár rád.

Különlegessége a 3,9 méteres belmagassága, amely lehetővé tette egy 8 m2-es álló galéria kialakítását, így a lakás hasznos területe a 28 m2-ről 36 m2-re bővült. Az ingatlan azonnal költözhető vagy kiadható, és kiváló befektetési lehetőség a József körút és a Corvin sétány közelében.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

REF:M286962

hirdetés
© 2018