85 400 000 Ft
700 E Ft/m2
85,4 M Ft
700 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 5 szobás

122  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok egy tágas, 122nm-es, 5 szobás, jó állapotú lakást egy 4 szintes ház 3. emeletén, a 8. kerületben a Kálvária térnél. A lakásba lépve a tágas előszobába érkezünk. Balra egy külön folyosóról nyílik a két legkisebb szoba (az egyik eredetileg konyha volt, ami később átkerült a nappaliba, a helyiség azonban igény szerint ismét konyhává alakítható). Mindkét szoba ablaka a belső a körfolyosóra nyílik. Az előszobából jobbra nyílik a felújított, zuhanykabinos fürdőszoba és a wc (külön helyiségben). Szemben nyílik az amerikai konyhássá alakított nappali. A két másik nagy szoba a nappaliból nyílik balra és jobbra. Mindhárom szoba tágas, déli fekvésüknek köszönhetően napfényes, kilátás a Kálvára térre. Emellett a két szélső szoba plusz oldalsó ablakokkal is rendelkezik. 

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható, melyben szakemberünk díjmentesen tud segíteni.

 

Műszaki 

A lakás belmagasság 3,9 méter, minden szobában álmennyezet van. Az előszobában és a vizes helyiségekben járólap, a többi szobában felújított parketta a burkolat. A nyílászárók jó állapotú fakeretes ablakok, mindegyik redőnnyel felszerelt. A közös költség 33.000 Ft, ami a takarítási díjon felül a liftkezelés költségét és a felújítási alapot is magában foglalja. Az ingatlan saját vízórával rendelkezik. Fűtés: gáz cirkó. A házban a gázvezetékek és a vízhálózat felújítása már megtörtént. A lakáshoz saját, 2nm-es pincerész is tartozik. 

 

Környék

Séta távon belül elérhető bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, stb. Kikapcsolódásra, kutyasétáltatásra pedig a közelben van az Orczy-kert és a Füvészkert

 

Közlekedés

Egy sarokra áll meg a 99-es busz, de közel a 9-es busz és a 72M és 83M troli megállója is. Tömegközlekedéssel 10 perc a Népliget (3-as metró) és a Blaha Lujza tér (2-es metró, 4/6-os villamos, 7-es, 133-as busz) egyaránt.

 

Ajánljuk

A lakás méretéből és a szobák számából adódóan ideális lehet többgenerációs családok számára, illetve befektetésre egyaránt. A tágas előszobából váró alakítható ki, így akár orvosi rendelőnek, vagy tanfolyamok tartására is ideális, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen van. Némi átalakítással pedig akár két külön lakássá is átalakítható.

hirdetés
© 2018