42 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
42,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Erzsébetváros, Osvát utca, 35 négyzetméteres

35  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a VII.ker Osvát utcában egy 35 nm-es, egy szobás, IV.emeleti, teljesen felújított, belső, tágas udvarra néző garzon lakás, kiváló állapotú társasházban.

Épület:Az 1920-as években épült, négy emeletes, nagyjából 15 lakásból álló, kiváló lakó közösséggel rendelkező társasház.
Az épületben több lakás is hosszútávú kiadás céljából van hasznosítva.

Lakás:Belépve az előszobában találjuk magunkat, ahonnan ahol rögtön jobbra a 8 nm-es konyha kapott helyet. Innen tudjuk megközelíteni a fürdőszobánkat is. A konyha mellett rögtön a külön WC található, majd a tágas, világos nappali helyezkedik el.

Finanszírozás:Az ingatlan teljesen tehermentes, így akár banki támogatással is megvásárolható. Független pénzügyi tanácsadás kapcsán irodánk áll az Önök rendelkezésére.

Tárolás, parkolás:A lakáshoz tartozik egy saját pincerekesz is.

A környéken fizetős a parkolás, de kerületi matricával a parkolás egész évre megváltható kedvezményes áron.

Műszaki:Az ingatlan teljes felújításon esett át. Kicserélésre kerültek az ablakok, a burkolatok, a fürdőszoba teljesen felújításon esett át, a villany vezetékek is. A fűtést elektromos fali panelek, illetve két darab klíma szolgáltatja, melynek költsége havi fogyasztás után fizetendő.Környék,

Közlekedés:Az Osvát utca kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A közelben található a Blaha Lujza tér, amely a 2-es metró és több busz- és villamosvonal találkozási pontja (pl. 4-es és 6-os villamos). Az utcától nem messze találhatóak a Rákóczi úti üzletek és a Europeum bevásárlóközpont, valamint számos kisebb bolt, pékség és kávézó.Az utcában és környékén több étterem, bár és szórakozóhely található, különösen a bulinegyed közelsége miatt. Emellett számos egészségügyi szolgáltatás, gyógyszertár és fitneszterem is elérhető.

  • elektromos
  • Épület emelet: 4.
hirdetés
© 2018