95 000 000 Ft
959,6 E Ft/m2
95 M Ft
959,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Nefelejcs utca

99  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Különleges belvárosi otthon a Városliget közvetlen szomszédságában!

Fedezze fel a város szívében való élet varázsát, ahol a nyüzsgő belvárosi hangulat találkozik a nyugalommal és a csenddel! Eladó egy hangulatos, tipikus belvárosi ház második emeletén található lakás, amely ritka lehetőséget kínál arra, hogy egy ilyen különleges otthon tulajdonosa legyen.

Kiemelt tulajdonságok:

Nyugodt és harmonikus környezet: A jó lakóközösség biztosítja a nyugodt élet feltételeit.
Kiváló elhelyezkedés: A Városliget közelsége számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, aktív pihenésre és sportolásra. A lakás Budapest bármely pontjáról könnyen megközelíthető, legyen szó munkáról, iskoláról vagy szórakozásról.
Teljes körű felújítás: A lakás pár éve igényesen fel lett újítva, hogy modern és praktikus életteret biztosítson. Az ingatlan 2 elkülönülő hálószobával, valamint egy tágas nappali-konyha-étkező közösségi térrel rendelkezik. Emellett egy méretes gardrób is a rendelkezésére áll, amely elegendő tárolóhelyet biztosít minden szükséges holmi számára.
Ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egy csendes, mégis központi helyen élni, és értékelik a belvárosi élet adta kényelmet és lehetőségeket.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Tegye meg az első lépést álmai otthona felé, és keressen minket bizalommal további információkért és megtekintésért. Várjuk jelentkezését!

hirdetés
© 2018