33 900 000 Ft
691,8 E Ft/m2
33,9 M Ft
691,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Garay utca

49  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok egy 49 nm alapterületű felújítandó két szobás társas házi lakást. A lakásba érkezve az előszobába érkezünk, szemben található a galériás fallal elválasztott konyha beépített konyhaszekrénnyel. A bejárat mellett található a fürdőszoba zuhanykabinnal, mosdóval felszerelve, a toalettel egy helységben kapott helyet. Az előszobából a hallba jutunk, innen nyílik a 23 nm alapterületű hátsó kis kertrészes udvarra néző nappali.
Az ablakok 3 légkamrás bukó-nyílóra lettek cserélve. A fűtés gázkonvektorral, a meleg víz villany bojlerral megoldott, frissen cserélt vízórával felszerelt a lakás. A nagy belmagasságnak köszönhetően galériázható.

A házról :
Tégla építésű polgári, jó lakóközösségű, anyagi helyzete rendezett.
A házban nincs lift. A közös költség felújítási alapot tartalmaz.

Az Ár irány Ár !

Ideális ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, értékálló befektetés rövid vagy hosszú távú bérbeadásra a kiváló infrastruktúrának és közlekedésnek köszönhetően.

Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is.

Cégünk ügyfelei részére szolgáltatásaink ingyenesek :
szaktanácsadás, hitel és biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk.

hirdetés
© 2018