250 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
250 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 168 négyzetméteres

168  m2 alapterület
3 és 3 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok egy kifejezetten AIRBNB üzemeltetésre kialakított lakást a bulinegyedben.

 

Eladó a VII. kerületben, Belső Erzsébetváros részen, az Erzsébet körúton, 3 emeletes, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, LIFTES házban, III. emeleti, utcai, 168 nm-es, 7 szobás, 7 fürdőszobás, 7 mellékhelyiséggel rendelkező, gáz cirkó fűtésű, prémium minőségben, frissen felújított lakás.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlant készpénzel és banki finanszírozással is megvásáráloható. 

 

Műszaki

A lakás frissen felújított, prémium anyagokkal kialakított, 6 db szeparált lakrésszel, fürdőszobával és mellékhelyiséggel rendelkezik. A bekamerázott lakásban minden igényesen kialakított és szép színvilágot tükröz.

A felújítás során mindent kicseréltek, villany hálózatot megerősítették, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni.

A lakás fűtését gáz cirkó biztosítja. 

A jelenlegi tulajdonos régóta, sikeresen üzemelteti rövid távú kiadás céljából. Azokat a foglalásokat is átadja amiket most realizálni tud a foglalási oldalakon. 

 

Környék és közlekedés

A VII. kerület kiemelt részén vagyunk, így ezt a szekciót szinte mindenki kedveli, legyen turista, vagy akár több gyermekes családok. Mindenhez közel helyezkedik el az ingatlan, akár a mindennapi ügyek intézésére gondolunk, vagy akár a munkába vagy iskolába járás tekintetében. Az épületből kilépve a 4/6-os villamos megállója 1 perc séta távolságban található, így a tömegközlekedés is kiváló. 
A parkolás hétköznaponként, napközben természetesen fizetős, mivel kiemelt környékről van szó.

Viszont van lehetőség a kerületi parkolási engedély kiváltására annak, aki helyi, kerületi lakos az állandó lakcím szerint.  Az Oktogon, Nyugati tér, Margitsziget, mind pár perces távolságra és pár villamos megállóra található.

 

Ajánjuk

A lakás véleményem szerint annak a legjobb választás aki AIRBNB üzemeltetésében gondolkodik, hisz kialakításában, színvilágában azt tükrözi, hogy külföldieknek, magas áron bérbe lehet adni. Itt már nem kell az engedélyek után futkosni, a házzal egyeztetni, csak üzemeltetni tovább. 


Részletekért hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018