74 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
74 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Terézváros, 2 szobás

61  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** VI. kerület frekventált KÖRÚTON BELÜLI részén - kiváló állapotú, impozáns épületben - 3 szobássá alakítható - Airbnb lakásként is üzemeltethető - 66 nm-es - klímás - 3. emeleti - felújított, napfényes lakás - Eladó!!!!***

A 66 nm-es lakás különlegessége, hogy igény esetén könnyen 3 szobássá alakítható. A nappalihoz kapcsolódó gardrób kibontása lehetővé teszi, hogy az egyik szobából amerikai konyhás nappalit alakítsunk ki, az így felszabaduló világos, nagy ablakos konyhából pedig egy kényelmes háló- vagy dolgozószoba lehet.
A szobákban a laminált parketta alatt meghagyták az eredeti, jó állapotú keményfa parkettát, kis felújítással széppé varázsolható. A nyílászárók felújítottak, eredetiek, de a külső ablakokban kétrétegű thermoüveg van, melynek köszönhetően a lakás gazdaságosan kifűthető.

A fűtést és melegvíz ellátást gáz-cirkó kazán biztosítja.
1 fő részére a rezsi így alakult: áram: 7.000 Ft/hó gáz: 11.000 Ft/hó.
Közös költség: 25.000 Ft/hó, mely tartalmazza a takarítást, szemétszállítást és egy jelentősebb felújítási alapot is, melynek köszönhetően esztétikailag és műszakilag is folyamatosan karban tartott az épület.

A társasháznak van megtakarítása, az épület kívül-belül kiváló állapotnak örvend, lift nincs, a lakóközösség kiváló, a tulajdonosok többnyire külföldi állampolgárok.

Lokációt tekintve kiváló: pár perc sétára elérhetőek kávézók, éttermek, a Játékszín, a Jókai tér, könyvesboltok! A közelben pékség, éjjel-nappali üzlet, 0-24-es gyógyszertár, éttermek, bevásárlási lehetőségek.

A házban közgyűlési határozat alapján AIRBNB BÉRBEADÁS LEHETSÉGES!!!

Befektetőknek vagy családoknak is tökéletes választás! Belvárosi lokáció: Teréz körút - Játékszín, Jókai utca, Nagymező utca 3-3 perc sétára. Szép társasház, értékálló, sokoldalúan hasznosítható lakás.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018