41 500 000 Ft
1 M Ft/m2
41,5 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Terézváros, Izabella utca, 40 négyzetméteres

40  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

AIRBNB-re is alkalmas, emeleti, kétszobás lakás a 6. kerületben, az Izabella utcában!

Első lakásként keresed otthonod a belváros szívében? Vagy befektetésre keresel egy olyan lakást, ami akár rövid-, akár hosszútávú kiadásra alkalmas lehet? … Akkor ezt a lakást mindenképp látnod kell!!!

Az Izabella utcában, közel a város forgatagához, vagy a turizmust vonzó Bulinegyedhez keresi új gazdáját ez a szép esztétikai állapotban lévő lakás. Mivel a 2. emeleten van, ablakai beengedik a napfényt, világos, kellemes légkört biztosítva új gazdájának.

Az ingatlan 7 éve felújításon esett át. Kicserélték a nyílászárókat, új, műanyag, hőszigetelt üveggel ellátott ablakok és ajtók kerültek beszerelésre. Lecserélték a hideg és melegburkolatokat, új konyhabútor került a konyhába és galériát alakítottak ki, ami akár egy plusz hálótérnek, dolgozószobának, vagy tárolóhelyiségnek, gardrób szobának is használható.

Elhelyezkedését tekintve kiváló helyen van, hiszen pár perces sétával elérhetők a főbb közlekedési útvonalak és tömegközlekedési eszközök a városban. Az Andrássy út, a Körút, vagy a Városliget egy könnyed sétával könnyedén elérhető!

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésed, keress telefonon, vagy akár küldj üzenetet és megmutatom neked!

hirdetés
© 2018