74 900 000 Ft
985,5 E Ft/m2
74,9 M Ft
985,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VI. kerület Eötvös utca

76  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált a VI. kerületben, az Andrássy útról nyíló elegáns utcában ez a hangulatos, csendes, erkélyes lakás.

Az ingatlan nagykövetségek, egy kulturális központ és egy gyönyörű szálloda szomszédságában, az Eötvös utca 9/b szám alatt található.
Második emeleti, lift nincs.

Helyiségei: 76 nm, nappali + 2 háló, fürdő, WC, közlekedő, kamra, nyitott konyha, erkély. A lakás körbejárható. A belmagasság 3,2m, igény szerint akár galériázható is.

A nappali, a nagyobb háló és a 2nm-es erkély a ház világos és hangulatos belső udvarára néznek. A konyha, a kisebb szoba és az előszoba a világos függő folyosóról kapja a fényt. A bejárat felől egy privát erkély lett kialakítva, mivel az ingatlan egy zárható, saját , nyitott folyosóról nyílik.

A jelenleg 37 lakásos társasház 1930-ban épült, a lakóközössége békés. 
A fűtést gázkazán biztosítja, amit 2017-ben cseréltek. A villanyvezetékek és a csatorna 2002-es. A közös költség  24.090,- forint, a villany-, gáz- és a víz használata fogyasztás alapján történik.

A lokáció pazar, minden lényeges dolog karnyújtásnyira van.
Színházak, bevásárlási lehetőségek már séta távolságon belül elérhetők, a Hunyadi téri piac pedig hétvégén igazi színes forgataggá változik.

Tömegközlekedéssel bárhova könnyedén és gyorsan el lehet jutni innen: metró-, busz-, villamos-, troli, földalatti vonalak extra közel vannak. A kerületben ingyenesen lehet parkolni a lakásba való bejelentkezéssel.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a kizárólag a kínálatomban elérhető ingatlan, kérem, keressen bizalommal.

Az ingatlan első megtekintési napja: 2024.06.07. péntek

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

hirdetés
© 2018