78 990 000 Ft
1,4 M Ft/m2
79 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körút

57  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

SZUPER HELYEN, SZUPER LAKÁS!

Megvételre kínálok egy teljes körűen felújított lakást Budapest szívében, az V. kerületben! Nagypolgári, elegáns, világos lakás!

Ez a második emeleti otthon új fűtésrendszert kapott, beleértve a radiátorokat, csövezést és egy gázkazánt, amely egyedi mérés alapján biztosítja a melegvizet.

Az előszobában és a szobákban infra fűtőfilm, míg a fürdőszobában infra fűtőszőnyeg gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A lakás víz- és elektromos rendszere is teljesen megújult, beleértve a háromfázisú áramellátást is a nagyobb biztonság érdekében.

A konyhát az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki, a már meglévő víz-, szennyvíz-, gáz-, áram-, és páraelszívó csatlakozások, valamint a mosogatógép kiállás segítségével.
A fürdőszobát egy modern, üvegválaszfalas zuhanyzó, új szaniterek, WC, törölközőszárító és mosógép beállás jellemzi, továbbá egy csendes gázkazán is helyet kapott itt.

A nyílászárók szigetelése és az üvegek cseréje is megtörtént már.

A lakás kiváló elhelyezkedése miatt, pár lépésre a Westend bevásárlóközponttól és a Nyugati pályaudvartól, gyorsan és könnyen kiadható, így kezdő lakásnak, ügyvédi irodának vagy bármilyen cég székhelyének is remek választás!

Per és tehermentes!
Azonnal birtokba vehető!
Hívjon és egyeztetés után mutatom!!

hirdetés
© 2018